Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (3.37 secunde)
Noul director general al Mamaia S. ... , Virgil Cirstea (foto) evalueaza, in momentul de fata, situatia societatii la conducerea careia a fost numit cu data de 25 martie a.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Vreti ca impreuna cu sotia sa castigati aproape 134.000 de lei pe an? ... Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Democrat-liberalii au facut publica lista propunerilor la sefia institutiilor deconcentrate doljene, cu doua zile inaintea primelor concursuri pe functiile de directori coordonatori.
Dupa ce, la finele lunii trecute, toti sefii serviciilor deconcentrate si ale celorlalte organe ale administratiei publice centrale din unitatile administrativ-teritoriale au primit decizii de demitere si au intrat in preaviz, a inceput evaluarea viitorilor directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Scandalurile se tin lant de Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare. Cu datorii uriase, care depasesc 100 milioane dolari, amenintata cu executarea silita de creditori si cu greva de catre angajati, care, deocamdata, au ingropat securea razboiului, SNIF este in fata unei noi amenintari:
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale functioneaza la ora actuala fara director adjunct, iar aceasta situatie persista de aproximativ doua luni.
Controlul de ieri al inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca la societatea "Util Trans" SRL din Cumpana s-a terminat cu o cearta ca la usa cortului.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Eugen Calinoiu a fost numit ieri director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj dupa ce ocupase postul de director coordonator pana in urma cu doua luni.
Eugen Calinoiu a fost numit ieri director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj dupa ce ocupase postul de director coordonator pana in urma cu doua luni.
Inca un parlamentar a fost declarat incompatibil de inspectorii de integritate. Deputatul PDL Brandusa Novac ar trebui sa aleaga intre calitatea de demnitar si cea de director al Circului Globus, pe care-l conduce din 1998, conform unui raport al Agentiei Nationale de Integritate.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Georgica Severin, Presedintele Director General al SRR, a transmis un mesaj de sfarsit de an, pe care il puteti citi in continuare.
Desi o multime de sefi ai unitatilor aflate in coordonarea Prefecturii s-au pus la dispozita prefectului, doar doi dintre ei au renuntat efectiv la functii. Este vorba de Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) si Constantin Onofrei, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului (APM).
Se spune ca oamenii sunt de doua feluri - buni si rai. ... Cu precizarea ca locul de munca nu poate fi considerat locul ideal unde se pot lega prietenii.
Se stie deja ca Mircea Solomon, directorul Agentiei SAPARD, a fost exclus din PNL, in urma sedintei care a avut loc pe data de 1 noiembrie. Ca urmare a presiunilor membrilor PNL, dupa cum sustine Mircea Solomon, el a renuntat ieri, 9 noiembrie, la functia de director al agentiei.
Noul director general al Mittal Steel Galati, Augustin Kochuparampil, a participat ieri dimineata la prima sedinta operativa de lucru, ocazie cu care a facut cunostinta cu directorii uzinelor si sefii directiilor din cadrul Combinatului.
google-analytics.com